perjantai 31. elokuuta 2012

OPI-rakkauslakkaus

Kävin metsästämässä kynsilakkatarjouksia, ja löysinkin muutaman uuden lakan. Tarjouksesta ostin Isadoran ruskean graffitilakan (All City Brown) ja Essien oranssin lakan, Fear & Desire. Seppälästä tarttui mukaan Wet n Wildin glitterlakka. Kävin myös Stockmannilla, jonne oli tullut myyntiin OPI:n Minnie Mouse -kokoelma. Päädyin sitten pienen hipelöinnin jälkeen ostamaan ihanan, punaisen, ihkaensimmäisen OPI-lakkani - The Color of Minnie.


Kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään, tosin smile line kuultaa ihan vähän läpi. En voinut uskoa, miten hyvin lakka levittyi! Lakkalaaduissa todellakin on eroa. Olen melko varma, ettei tämä jää ainoaksi OPI:n lakakseni. Oli jo lähellä, etten ostanut samaan Minnie Mouse -sarjaan kuuluvaa sydänglitterlakkaa, mutta säästäväisyys iski. Täytynee jatkossa tutustua nettikauppoihin, jotta ei tarvitsisi tuhlata omaisuuksia näihin laadukkaampiin lakkoihin, varsinkaan opiskelijabudjetilla.


Lisäsin päälle vielä kerroksen edellämainittua Wet n Wildin hopeista glitterlakkaa E460D Kaleidoscope. Luulisin, että tämä on hologlitterlakka, koska glitterhippuset vaihtavat väriä, kun valo osuu eri kohdista. Alla siis tosiaan OPI:n M16 The Color of Minnie.

Mitä mieltä olette kalliimmista salonkilakoista? Kannattaako panostaa?

2 kommenttia:

  1. OPI on ihan parasta. Joskus bongailen niitä alekoreista tai ostan alekupongeilla. Työkaveri toi Tallinnasta yhen tuliaisena ja pari tilasin Amerikasta. Mun lempparit on OPI ja IsaDora.

    VastaaPoista
  2. Itse tykkään OPI:n lakoista ja niitä onkin muutama jo kertynyt, vaikka ensin vastustin kyseistä merkkiä :D Kokoelmia kuitenkin tulee aika usein ja ne on erilaisia.

    Minulla on eniten Models Ownin, Color Clubin ja China Glazen lakkoja :)

    VastaaPoista