perjantai 17. elokuuta 2012

Vihreä kateudesta?

Kokosin tuossa yhtenä iltana testaamattomat kynsilakat yhteen ja huomasin, että aika paljon hemaisevia sinisen ja vihreän sävyjä odottaa kynnelle pääsyä! Siispä tällä kertaa inspiraation lähteenä oli väri.


Color Clubin N09 Edie kuumotti laatikon pohjalla eniten, joten päädyin kokeilemaan sitä ensin. Aivan huikea lakka värikkyytensä ja neonisuutensa puolesta! Peittävyys ei (odotetusti) ollut ihan huippua, mutta kolme kerrosta riitti hyvin tasaiseen lopputulokseen. Edellisen lakkauksen tavoin laitoin päälle koko kynnen Konad kuvion samalta laatalta m73, tällä kertaa sinisellä Konadin lakalla. Lopuksi piti saada vähän blingiä, joten kärkeen laitoin vielä Flormarin 393:a. Totesin silti, että tuo Flormar ei ollut mikään paras valinta, sillä en tykännyt punaisista hipuista tässä lakkauksessa. Mutta, tämän ollessa ainoa glitter-lakka piti tyytyä siihen.

Luonnonvalossa
Tulisipa jo eBaysta tilaamani siveltimet postiluukusta! Haluaisin päästä tekemään käsin kaikkea piperrystä... Niin ja tuo otsikon kateus muuten viittaa ehkä lähinnä muiden kynsibloggaajien aikaansaannosten ihailuun. Oikeasti olen vain tosi huono keksimään hyviä otsikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti