keskiviikko 8. elokuuta 2012

Geometriaa kynsillä

Sunnuntaina inspiroiduin tekemään oman versioni näistä kynsistä, mutta kiireiden vuoksi sain vasta nyt tehtyä postauksen. Valokuvan ottaminen oli myös aikamoista taistelua, kun värit meinasivat vääristyä koko ajan. Otin tämän kuvan vasta eilen, joten kärjet ovat ehtineet hieman kulua. Tässä kuvassa kuitenkin violetti sävy on lähempänä oikeaa, kun ensimmäisissä kuvissa näytti enemmän punaiselta.



Pohjalla oleva valkoinen on Wet n Wildin E449C French White Crème, jota laitoin kaksi kerrosta. Kuivumisen jälkeen kirkas teippi päälle, minkä jälkeen lakkasin Maybelline MNY:n keltaisella lakalla, sävy 749. Oranssi lakka on Lumenen Natural Code -sarjasta 39 Groovy ja viimeinen lakka on Gina Tricotin 83 Boysenberry, jolla sekä kolmio että pilkut.

Luonnonvalossa

Nyt voi kyllä sanoa, että meinasti todella mennä hermot teipin kanssa! Koska olen niin malttamaton, lakat eivät oikeastaan missään vaiheessa ehtineet kuivua täysin loppuun asti, ja välillä teippi osui viereiseen kynteen vetäen sitten kaiken mukanaan. Malttamattomuudesta johtuen päätin, etten teippaa keltaisen lakan päälle, vaan laitoin teipin vain valkoisen ja keltaisen rajalle tehdessäni oranssia ja violettia osiota. Siksi oranssin ja violetin rajat eivät ole niin tarkat, vaan ne on tehty vapaalla kädellä teipin suojatessa valkoista osiota. Melko vaikeasti selitetty, mutta ehkä ymmärrätte. :)

Kolmioiden jälkeen totesin, että näyttää vielä keskeneräiseltä, joten lisäsin dotting toolilla pilkkuja valkoiselle alueelle. Taaskaan kun en odottanut tai sitten sähläsin jotenkin muuten, päällyslakka vetäisi osan pilkuista sotkuun. Tuli aika hauska lopputulos kuitenkin, joskin seuraavalla kerralla täytyy malttaa kuivumista, jotta saa tarkempaa tulosta aikaiseksi! Kuivumisen odottelusta johtuen tämän tyylin tekemisessä kestää kauan, mutta onneksi kuivumista odotellessa voi tehdä muita juttuja, kuten katsella olympialaisia. :)

2 kommenttia:

  1. Jaahas, selvisikin, että tämän tyylin nimi on color block. Joka päivä oppii jotain uutta, pitänee laittaa tunnisteisiinkin. :)

    VastaaPoista