keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tummasta vaaleaan, kuorrutuksena graffitia

Ihastuin kesällä skittle-tyyliin, ja nyt sain aikaiseksi kokeilla sitä. Skittle tarkoittaa mania, jossa jokainen kynsi on erivärinen. Nimi tulee Skittles-karkeista. Oikeastaan tätä mania kutsutaan myös ombreksi, sillä värit menevät tummasta vaaleaan sävyyn. Ombre on ranskaa ja tarkoittaa varjoa. Minun versioni on tavallaan jotain tältä väliltä, koska minulla ei ollut samasta väristä eri sävyjä niin paljon, että olisin voinut tehdä varsinaisen ombre-manikyyrin. Halusin myös kokeilla, miten graffitilakka toimisi tässä yhteydessä.


Tein kynnet jo muutama päivä sitten, joten ne ovat kuluneet kärjistä jo hieman. :( Peukalossa on Gina Tricotin 83 Boysenberry ja etusormessa Dependin 202, joita olenkin jo kokeillut aiemmin. Keskisormessa on äidiltä saatu Lumenen Gloss & Care -sarjasta 7 Open Road / Kulkija, joka oli aika mukava lakka levittymään. Siinä oli myös leveä suti, johon tykästyin. Nimettömässä on Dependin 244, ja violetin Dependin lakan tavoin levittyi nätisti. Pikkurillissä on aiemmin jo testaamani Kicksin 060 Sorbet Splash.

Blurrattuna, näkyy värierot vähän eri tavalla

Aioin ensin jättää kynnet ilman sen kummempia koristeluja, mutta halusin testata päälle vielä graffitilakkaa. Tähän laitoin Golden Rosen sävyn 04. Viime kerralla laitoin graffitilakan liian nopeasti, ja se veti mukanaan alla olevaa lakkaa. Nyt maltoin odottaa pohjan kuivumista, ja lopputulos oli selkeästi parempi. En sitten tiedä, oliko näiden yhdistäminen ihan niin hyvä idea kuin miltä aluksi vaikutti... Skittle/ombre kuitenkin oli todellakin mieleeni.

Sitten toiseen juttuun, nimittäin arvonnan voittamiseen! Bloh:n arvonnan palkinto kolahti tänään postiluukusta sisään, ja oli kyllä ihana yllätys.


Paketista paljastuikin vaikka mitä kivaa! Useita kynsitarroja, helmiä, glitteriä, strasseja, lehtikultaa, pari leimauslaattaa, leimausvälineitä ja Konadin Pearl White -leimauslakka. Ihania, ihania juttuja, pitää päästä pian testaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti