lauantai 4. elokuuta 2012

Teipit ja helmenpuolikkaat testissä

Nyt kun sain kaikenlaista tavaraa postissa, niin pitihän niitä totta kai päästä kokeilemaan. Lopputuloksena oli kynnet, joista minulle tulee jostain syystä mieleen rytminen voimistelu! Väriyhdistelmä on ehkä sellainen, joka voisi löytyä jonkun voimistelijan asusta, ja toisaalta tuosta teipistä tulee mieleen sellainen voimistelunauha.


Laitoin ensiksi koko kynnelle Flormarin hololakkaa 817 kolme kerrosta, jotta tuli riittävästi. Levittyi tosi hyvin, tykkäsin kovasti! Otin myös kuvan, jossa on vain tämä lakka kynsillä.


Aika ihana myös sellaisenaan! Värit säihkyvät kivasti auringossa. Seuraavaksi laitoin Flormarin holoa 809 keskelle kynttä, mutta se ei näy lopputuloksessa ihan hirveästi. Viimeistelin liukuvärin Flormarin duochrome-lakalla U24. Oli muuten hankalaa ottaa kuvaa niin, että liukuvärjäys näkyi kunnolla.

Muistin muuten ostospostauksen jälkeen, että eBaysta onkin tulossa vielä kolme pakettia! Yksi niistä tuli tällä viikolla ja sisälsi helmenpuolikkaita.


Koristelin sitten sinisellä kynsiteipillä ja vaaleanpunaisilla helmillä. Teipin kanssa työskenteleminen oli helpompaa kuin mitä ennalta odotin. Ainoa hankaluus oli saada teippi katkaistua oikeasta kohtaa, kun olin iskenyt pätkän teippiä kynnelle, koska sakset eivät olleet kovin terävät. Lisäksi huomasin tänään, että teipit ovat menettäneet enemmän tai vähemmän väriään, johtuukohan se päällyslakasta..? Helmenpuolikkaat sai kivasti kiinni niin, että dippasin ohutpäistä dotting toolia päällyslakassa ja noukin sillä koristeen ja laitoin päällyslakalla lakatulle kynnelle. Lopuksi päälle pari kerrosta pikakuivattavaa, ja hyvin ovat helmet pysyneet paikoillaan!



Leivoin eilen myös piirakkaa, joten siitäkin pientä postausta luvassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti