perjantai 24. elokuuta 2012

Kaksi versiota samasta lakkauksesta

Halusin tehdä yksinkertaiset kynnet, joissa olisi kuitenkin joku juju. Siispä päädyin tekemään yksiväriset kynnet aksenttikynsillä.


Kävin Cubuksessa ostamassa tarjouksessa olevia Dependin lakkoja yhteensä neljä kappaletta, joten kokeilin kahta niistä tähän lakkaukseen. Violetti lakka on sävy 202 ja beige lakka on sävy 312. Aiemmin minulla oli vain Dependin aluslakka, mutta tykkään kyllä näistä värilakoistakin! Levittyvyys oli hyvä ja lopputulos oli tasainen.

En halunnut jättää kynsiä täysin ilman koristeita, joten laitoin aksenttikynsiin tähtikoristeita. Etenkin peukalosta tuli aika hauska! Kuorrutin varsinkin peukalot päällyslakalla, mutta olisi varmaankin pitänyt panostaa myös nimettömiin - niistä tähdet ovat pudonneet jo pois. :( Tein tämän lakkauksen maanantaina, mutta halusin keskiviikkona hieman uudistaa lakkausta.


En poistanut mitään, laitoin vain violetin lakkauksen päälle yhden kerroksen Flormarin duochrome-lakkaa, sävyä U25. Aivan ihana lakka! Testasin sitä aiemmin pahville (en omista swatch-kiekkoja), ja se oli melko läpinäkyvää. Siksi ajattelin, että se toimisi tummemman lakan päällä paremmin, ja olin oikeassa! Valokuvaus osoittautuikin melko haastavaksi... Lakka on siis perusväriltään sininen, mutta se taittaa violettiin.


Pidän tuosta efektistä ihan mielettömästi, ja onneksi sain edes osan siitä napattua valokuvaan. :) Peukalo on ottanut hieman osumaa jo, mutta en ole vielä raaskinut ottaa noita kivoja tähtiä pois.

Ai niin, voitin tällä viikolla Bloh:n blogin arvonnassa! Aivan mahtavaa, onni osuu joskus tännekin. Täytyy esitellä palkintoa sitten, kun se tulee postissa. :)

2 kommenttia:

  1. Mä testaan uusia lakkoja aina paperille tai miehen varpaankynsiin :D Mullakaan ei oo swatch-kiekkoja :D

    Kivat kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mullakin on miehekkeen kynnet olleet välillä testialustana. :) Harmi, ettei ne jää talteen.

      Poista