tiistai 31. heinäkuuta 2012

Postia!

Olin tosiaan lähes kaksi viikkoa käymässä Oulussa, ja sitä ennen sekä siellä ollessa ehdin tehdä jos minkälaista kynsihärpäketilausta. Eilen olikin ihan huippua tulla kotiin, kun vastassa odotti viisi kirjekuorta!


Kolme kirjettä sisälsi kirppislöytöjä ja kaksi oli tilattu eBaysta. EBaysta odottelen vielä yhtä kirjettä, jossa pitäisi olla koristetimantteja. :)


Tässä tarkemmin kuva fimohyrristä, joista vasemmanpuoleinen on eBaysta ja sisältää herkullisia leivonnaisaiheisia fimoja. Oikeanpuoleinen on kirppikseltä, ja siinä on ihanan kesäisiä hedelmäfimoja. Jännää päästä kokeilemaan ja toteamaan, kuinka haastavaa fimoilla on koristella.


Kirppikseltä hankin neljä kynsiteippirinkulaa: vaaleanpunaisen, pinkin, vihreän ja sinisen. Salama söi kuvasta värejä, niin piti ottaa ilman --> vähän tärähtänyt kuva. On melko ohutta tavaraa, joten hermojen menoa ehkä odotettavissa...


Kirppikseltä niinikään nämä kynsitarra-arkit! Etenkin nuo ruusut on aivan ihania, enkä malta odottaa kokeilemista. :) Haaveissa olisi myös joskus oppia itse maalaamaan vastaavanlaisia, mutta sitä odotellessa tarrat saa kyytiä.


Dotting tooleja onkin odotettu! Nämä siis on tilattu eBaysta, eikä ollut todellakaan hinnalla pilattu. Maksoinkohan tästä setistä euron tai jotain siihen suuntaan. Himottaisi päästä tekemään kaviaarikynnet pilkuttamalla, jos niitä voi siksi kutsua, kun ei ole mikrohelmiä ollenkaan.


Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä esittelen nämä suloiset kirppikseltä löydetyt tähtöset. Koristeet heijastavat kivasti valoa, ja taittavat vähän vihertävään sävyyn.

Kokeilin tällä kertaa laittaa kuvat isompina, miltä lopputulos näyttää? Blogilla on nyt myös ensimmäiset lukijat, huraa! Sormet syyhyäisi jo tekemään uusia kynsiä, mutta flunssa on eri mieltä, samoin koulu... Jospa kuitenkin huomenna tai torstaina. :)

1 kommentti: