maanantai 2. heinäkuuta 2012

Taustaa

Heipä hei, hyvää iltaa!

Näin näkee Appelsiinivaahtoa-blogini päivänvalon sunnuntai-iltana 1. heinäkuuta vuonna 2012! Kerronpa hieman taustaa blogille, jos tätä joskus joku eksyisi lukemaan.

Olen Heini, 22-vuotias tätä nykyä helsinkiläinen opiskelija. Elämäni on melko kiireistä opintojen ja opiskelijajärjestötoiminnan parissa, ja jotenkin tässä alkoi kaivata vastapainoa kiireelle, niin paljon kuin siitäkin pidän. Surffailun lomassa päädyin ihastelemaan kynsibloggaajien upeita luomuksia ja innostuin itsekin kynsienlaitosta. Toki olen ennenkin laitellut kynsiäni, mutta nyt kärpänen puraisi pahemman kerran, ja päädyin perustamaan tämän blogin seuraamaan aloittelevan kynsienlaittajan kokemuksia ja tuotoksia. Kynsien lisäksi tarkoituksenani on blogata muistakin elämän positiivisista asioista ja minua innostavista jutuista, kuten leipomisesta. Näistä aiheista sain myös idean blogin nimeen - pirteää ja pehmeää!

Aloitin nelisen vuotta sitten ensimmäisen blogini, joka oli enemmän yleistä höpöttelyä elämästäni, mutta sen kirjoittaminen loppui melko nopeasti. Yhtenä kesänä kirjoittelin myös hieman matkablogia Thaimaasta. Ajatus uuden blogin perustamisesta tuntui kivalta, ja tällä kertaa päätin kirjoittaa vähemmän henkilökohtaisella otteella ja keskittyä juuri näihin iloisiin asioihin. Blogi toivottavasti tuo iloa minulle, mutta hienoa on, jos joku muukin innostuu jostain kirjoittamastani aiheesta! Alkuhuumassa kirjoituksia tulee varmaan useammin, mutta pyrin jatkossakin kirjoittamaan ainakin kerran viikossa. Samoin yritän tehdä blogista vähän enemmän itseni näköisen, mutta edetään vähän kerrallaan.

Ihanaa heinäkuun alkua kaikille. :)

*Niin ja tosiaan, vuorokausi ehtikin jo vaihtua ennen postausta, mikähän tässä nyt lasketaan sitten synttäripäiväksi... :D

4 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja ihana nimi :) En nää tossa sivupalkissa sitä liity lukijaksi-nappia :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Lisäsin tuon ominaisuuden nyt palkkiin, joten voi liittyä lukijaksikin.

      Poista
  2. Jee, leivontaa ja kynsiä! :) Liityin lukijaksi.

    VastaaPoista