lauantai 28. heinäkuuta 2012

Rokkikynnet festareille

Tänä viikonloppuna Oulussa järjestetään Qstock, ja osallistujana halusin tietysti tehdä itselleni jos ei rokit niin ainakin rokahtavat kynnet. Lopputulos oli ehkä enemmän jotain, joka muistuttaa yöllistä tähtitaivasta, mutta laitetaan se Pohjoisen lumon piikkiin. :)


Alla kaksi kerrosta Lumenen sävyä 7 Rock 'n Roll Natural Code -sarjasta. Tykkäsin, koska ei ole ihan musta vaan enemmänkin tosi tumma luumu. Jo nimen perusteella piti valita tämä väri. :) Tähtikuviot on tehty Konadin laatalla m3 ja lakka on Konadin omaa valkoista lakkaa.

Päälle töpöttelin vielä Flormarin/koneHELSINGIN hololakkaa, sävy 814, ja kuvassa näkyykin aika kivasti tuo holo-ominaisuus! Näitä hololakkoja pitää päästä kokeilemaan myös koko kynnelle, kun jo näin pienissä määrin säihkyvät aika kivasti.


Olen menossa maanantaina takaisin kotiin, jossa pitäisi odottaa yksi jos toinenkin paketti! Ebaysta ja kirppiksiltä pitäisi olla tulossa jotain pientä kivaa, ja niistä voisinkin laittaa oman postauksen. :) Nyt vielä rok rok!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköstä toi holo tossa kärjissä! Kuvat vois tosiaan (niinkuin aiemmassa postauksessa kysyit) olla vähän isompia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, täytyy laittaa seuraavasta postauksesta eteenpäin isompia kuvia. :)

      Poista