torstai 12. heinäkuuta 2012

Herkulliset kesäkynnet

Vaikka ulkona sataa vettä, kynnet saivat tänään kesän hehkua. Olisin halunnut tehdä vinon ranskalaisen manikyyrin, mutta totesin, ettei se toimisi vielä niin lyhyillä kynsilläni. Siispä päädyin tekemään kynsille "vertikaaliranskiksen", jos niin voi edes sanoa. :D Toisin sanoen lakkasin noin kolmanneksen reunasta eri värillä, eli kärjen sijaan toinen väri onkin sivussa. Ehkä kuva kertoo paremmin:


Koska kynteni tosiaan ovat melko lyhyet, pystysuuntainen raita vähän pidentää myös kynttä. Pohjalla on Flormarin/koneHELSINGIN Neon-sarjan sävy N001, oranssi osa on Lumenen Natural Code -sarjan sävy 39 Groovy ja glitterraita on Flormar/koneHELSINKI U07. Molemmat Flormarit on ostettu Tarjoustalosta halvalla, joten odotukset eivät olleet kummoiset. Oletin, että neonlakka olisi tosi ohutta, mutta kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään, ja kaiken lisäksi lakka levittyi aivan mielettömän hyvin! Loistava hinta-laatusuhde siis mielestäni.

Oranssin Lumenen lakan olen ostanut aikoja sitten, ja kyseessä on ihan mukiinmenevä tapaus. Ennen lakan levittämistä laitoin kirkasta teippiä lakatulle kynnelle, ja oranssi alue oli helppo lakata erityisesti oikeaan käteen. Vapaalla kädellä huiteleminen on vielä sen verran epävakaata, että teippi tuli tarpeeseen. :) Olisi tosin pitänyt malttaa odottaa kuivumista pidempään, koska osassa kynsistä teipin poiston mukana lähti vähän lakkaa, mitä piti sitten korjailla.


Halusin vähän kimallusta kynsille, joten päätin tehdä värien rajalle glitterlakalla viivan. Tämä lakka näyttää kynsillä tosi kivalta, ja täytyy joskus kokeilla sitä sellaisenaan koko kynnelle, vaikka joskus jouluna. En omista tarkkaa lakkasivellintä, joten lisäsin glitterlakan cocktailtikulla. Toimi hyvin! Lisäksi tuo glitter on hyvä peittämään mahdolliset pienet virheet oranssin lakan levittämisen jäljiltä. Ehkäpä olisin pärjännyt ilman teippiäkin, koska rajan sai peittoon, mutta oletin, ettei glitterlakka peittäisi niin hyvin.

Selvittelin myös sitä, mistä kuplat johtuvat kynsilakassa. Syynä voi olla se, että lakkapulloa on juuri heiluttanut ennen kynsille laittoa tai se, että lakkaa laittaa liikaa tai vispaa sitä edestakaisin kynnellä. Tuosta lakkapullon heiluttamisesta en ihan mene takuuseen, mutta lakan määrä taitaa itselläni olla liikaa kerralla... :D Myönnän myös syyllistyneeni vispaamiseen. Pitänee oppia tavoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti