perjantai 20. heinäkuuta 2012

Liukuvärjäys- ja Konad-kokeilu

Viikko on mennyt tosi nopeasti lomaillessa, siksi myös kynsipostaus tulee vasta nyt! Kävin alkuviikolla ostamassa Konadin C-aloituspaketin, ja sitä oli tietysti pakko päästä kokeilemaan. Olen muutenkin ostellut uusia lakkoja ja muuta kaikenlaista, ja teen näistä erillisen postauksen, kunhan tulen takaisin kotiin ja ebay-ostokset ovat myös tulleet postissa. :) Tässä eilen tekemäni kynnet:


Pohjalla on Kicksin lakkasävy 051 Mint Gelato, jota laitoin kolme kerrosta, jotta peitti riittävästi. Liukuvärjäyksen kokeileminen on ollut pitkään mielessä, ja tähän tällä kertaa kokeilin Flormarin/koneHELSINGIN holo-lakkaa 811. Tein liukuvärjäyksen niin, että leikkasin pesusienestä pienen palan, laitoin sen cocktailtikun päähän ja töpötin pikkuhiljaa kynnen kulmasta alkaen. Käytin Pirkan lasten pesusientä, kun siinä oli vähän tiheämpi ja pehmeämpi tuntu kuin tavallisessa pesusienessä. Liukuvärjäykseen ei myöskään mennyt ihan hirveästi aikaa, ja onnistui ekakertalaiseltakin hyvin!



Olihan pakko tietysti päästä kokeilemaan myös Konad-leimausta. :) Kukat on tehty Konadin laatalla m3, ja lakka oli aloituspaketissa mukana tullut Konadin oma valkoinen lakka. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa leimaaminen oli! Lakka laatalle, ylimääräisen lakan pyyhkäisy scraperilla, kuvio napataan leimasimelle pyörivällä liikkeellä ja laitetaan samalla tavalla kynnelle - valmis! Oikeaan käteen oli vähän hankalampi tehdä, kun ei osunut ihan aina juuri halutulle kohdalle. Luulen, että tässäkin harjoitus tekee mestarin. Konad on joka tapauksessa täällä jäädäkseen.

Pitäisikö kuvat olla muuten isompia? Hassua muuten vain heitellä kysymys ilmaan, kun en edes tiedä, lukeeko tätä blogia kukaan... :D

1 kommentti:

  1. Hienosti onnistui uudet kokeilusi, ja todella nättiä jälkeä tuli! Kuvat on ihan hyvän kokoisia!

    VastaaPoista