maanantai 16. heinäkuuta 2012

Barbie-pinkki glittersänkkäri

Tykästyin niin paljon edelliseen glitter sandwichiin, että oli pakko tehdä toisenlainen versio heti viikon sisään... Pitäisi muutenkin päästä ostelemaan lisää koristeluvälineistöä, että voisi kokeilla jotain erilaista. Tässäpä päivän lopputulos, josta mulle tulee lapsuuden Barbiet mieleen:


Pohjalla on Kicksin 060 Sorbet Splash, glitterinä välissä Flormarin/koneHELSINGIN sävy 393 ja päällä jo tutuksi tullut ja hyväksi havaittu Goshin 545 Milky Way. Tuo Goshin lakka taitaa tällä hetkellä olla ainoa läpikuultava vaalea lakkani, joten siksi se on oikeastaan ainoana sopinut päälilakaksi. Kicksin lakka oli hieman pettymys, kun se ei levittynyt erityisen hyvin. Kolmannella lakkakerroksella sain värin kuitenkin tasaiseksi, ja lopputuloksen kannalta oli ihan toimiva. Lakka oli myös melko löysä, joten odotan innolla, kunhan pääsen testailemaan kynsien marmorointia.

Ajattelin aluksi, että Flormarin glitterlakka on tosi jouluinen (glitterhiput ovat hopean, vihreän ja punaisen värisiä), mutta se toimi kivasti pinkin kanssa. Laitan tähän muuten vielä kuvan, jossa parilla kynnellä on vain Kicksin lakka ja glitter, jotta ero näkyy paremmin. Kicksin lakka on tietysti paljon pinkimpi kuin miltä lopputulos näyttää. Sori sotkuisista ympäryksistä! :s


Hippadii, täytyy nyt haastaa itseään tekemään jotain muutakin kuin kerrosleipiä. Huomenna olisi tarkoitus käydä shopshop, josta mukaan toivottavasti tarttuu hyödyllisiä koristeluartefakteja.

2 kommenttia:

  1. Kynsien ympärykset voi helposti poistaa vanupuikolla, kasta vain vanupuikko kynsilakanpoistoaineeseen, hinkkaa vähän ja tadaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin toki teenkin aina lakkauksen lopuksi. :) En vain viitsinyt keskeneräisiä kynsiä putsata, jotta säästyy aikaa.

      Poista