torstai 27. syyskuuta 2012

Romanttista ja ruusuista pastellia

Tässäpä jälleen lakkaus, jonka inspiraationa on toiminut ihana Sonnela-blogi. Alkuperäinen lakkaus löytyy täältä, ja minun on pitänyt tehdä oma versio siitä kesästä saakka. Tällainen ruusuinen, pastellinen tyyli on aivan ihana! Kuka osaisi sanoa, miten tätä pitäisi parhaiten kuvailla?


Peukalossa ja nimettömässä on Kicksin 060 Sorbet Splash ja peukalossa valkoiset raidat on tehty Wet n Wildin lakalla E449C French White Crème. Lopuissa sormissa on lakattu ensin Kicksin lakalla 051 Mint Gelato ja raidoissa on käytetty Wet n Wildin lakkaa E2181 I Need a Refresh-Mint. Nimettömässä on ruusutarroja, jotka olen ostanut kirppikseltä. Olisi ihanaa osata lakata ruusuja, mutta käsinmaalaaminen vaatii vielä harjoitusta.

Raitojen tekeminen oli aluksi haastavaa, mutta opin sitten, että raita pitää vetäistä aika reippaasti. Lisäksi liika "vispaaminen" tekee raidasta sottaisen näköisen. Olen innostunut tosi paljon siveltimien käytöstä ja luvassa on varmasti jatkossakin lisää käsinmaalausta! Pitäisi vielä hankkia vähän erimallisia siveltimiä, jotta voisi kokeilla esimerkiksi one stroke -tekniikkaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti